duminică, 17 octombrie 2010

Stapanii lumii se intalnesc la Bucuresti




In acest weekend ne-au vizitat la Bucuresti peste 100 din capii Comisiei Trilaterale, "papusarul" guvernelor din America de Nord, Europa si Japonia.. Oare cu ce scop ?

Comisia Trilaterala a fost fondata in 1973 de catre multimiliardarul David Rockefeller, deasemenea principal arhitect al Grupului Bilderberg alaturi de Henry Kissinger.
Acestia sunt "taticii" lumii, responsabili de Globalizare, fondarea Uniunii Europene, asasinarea economica a statelor, astfel paralizandu-le si preluandu-le controlul. Ei decid cine trebuie sa traisca si cine trebuie sa moara, transand sarcinile de "serviciu" guvernelor pe care le controleaza .

Henry Kissinger este cunoscut pentru proiectele sale de eugenie si depopulare : "Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe a S.U.A. faţă de lumea a treia."
David Rockefeller deasemenea face parte din elita Miscarii Americane pentru Eugenie, marindu-si profiturile in timpul razboiului din Vietnam si nu numai.

Membrii organizatiei sunt : principalii industriasi, miliardari, presedinti de banci si corporatii, profesori universitari si savanti renumiti, presedinti sau fosti presedinti de state (marionetele pe care le votam), premieri, ministri sau alti inalţi demnitari din diferite tari, dar si capii organizatiilor internationale, precum ONU, UE şi NATO.
Romania are oficial doi reprezentanti in Comisia Trilaterala : guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu si Reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu(click pentru vizualizarea membrilor Comisiei Trilaterale). Pe langa acestia au participat la intalniri fosti si actuali demnitari, membrii declarati si nedeclarati ai mai multor loje masonice.



Puteti remarca in filmuletul de mai sus cateva lucruri care ar trebui sa va dea de gandit :

"Mesajele care vor fi date in zilele urmatoare, vor fi foarte importante pentru Romania. Aceasta organizatie neguvernamentala, de fapt, aduce progresul, aduce cred eu, unitatea si nu in ultimul rand cunoasterea mai bine a lucrurilor ce se intampla in fiecare tara." Mihai Tanasescu - Reprezentantul Romaniei la FMI si membru al Comisiei Trilaterale

"Avem oaspeti importanti, persoane care gandesc mult la prezentul si viitorul lumii si desigur ca atunci cand sunt, este, multa inteligenta la un loc si cand aceasta adunare se petrece in tara noastra n-avem decat motive sa ne bucuram."Adrian Severin - europarlamentar, francmason

Membrii

Un comentariu:

  1. Adevarat spui,de ar sti toata lumea si ar reactiona impreuna,totodata impotriva acestor monstri,caci posibilitati si idei sunt,ca de exemplu sa nu mai cumpere nic ce este din exterior si sa se apuce sa cultive terenurile pe care le mai are populatia si sa nu foloseasca seminte modificate genetic si erbicide si sa nu mai vanda pamantul strainilor

    RăspundețiȘtergere