miercuri, 6 octombrie 2010

Ciordeala din parlament e validata si perfect legala !

Dupa o saptamana de amanare a verdictului, astazi Curtea Constituţionala s-a pronunţat in favoarea constitutionalitatii Legii pensiilor.





Cu totii am urmarit furtul dovedit pe baza inregistrarilor video din Parlament, dar iata ca CCR a validat frauda si au declarat-o constitutionala.






Si ca sa va mai tai din elan, mai filodemocratilor, filocapitalistilor care ati pus botul si v-ati bucurat la adearea Romaniei la U.E ... luati de aici :



Aceasta lege trebuia sa se voteze la nivel european, caci asta inseamna U.E. si democratia capitalista : Ati cotizat, sunteti prea multi, nu mai avem bani de pensii, si daca muriti e mult mai profitabil pentru noi...
Cine suntem noi ??? aceiasi care v-au omorat parintii la canal si in puscariile comuniste, care au organizat revolutiia pasoptista, cei care au scris scenariul la doua razboaie mondiale, adica reformatorii Lumii Noi. Restul sunt instrumentele noastre de-alungul timpului, niste simplii executanti catre care va indreptati atentia.
Noi nu avem principii si avem un singur Dumnezeu : Puterea Mondiala Suprema ! si de aici si instrumentul nostru eficient : banul...Isusul nostru !

In astfel de momente care parca nu se mai termina, in infintul de abuzuri pe care il traim, in acest genocid al intregii natiuni (si al lumii intregi), cred ca singura noastra solutie poate veni din citatul de mai jos :

"If a people is being led to ruin by the devices of governmental power, then rebellion is not only the right but the duty of every member of such a people."

A.H. - Mein Kampf, p.104 (English Version).



Sau tradus si adaptat in romaneste :

"Cand un guvern isi conduce poporul la ruina prin orice mijloace, razvratirea tuturor membrilor acestui popor devine nu numai un drept, ci si o datorie !"

A. H. : Mein Kampf, pagina 104 (Versiunea in Lb. Romana)

5 comentarii:

  1. Nu pentru-o lopata de rumena paine, nu pentru patule, nu pentru pogoane, ci pentru vazduhul tau liber de maine, ridica-te Gheorghe, ridicate-te Ioane!

    RăspundețiȘtergere
  2. Radu Gyr - "Ridica-te Gheorghe, Ridica-te Ioane" ...sa nu uitam ca a fost condamnat la moarte pentru aceste versuri !

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi-a placut filmul de mai sus
    "legea penisurilor tulbura europa"
    tare...tare si lung....

    si traducerea din "main camp" e tare si asta...

    RăspundețiȘtergere
  4. aaa
    si :
    "Ridica-te Gheorghe, Ridica-te Ioane de pe Maria " ...
    o dor salele mai gheorghe

    RăspundețiȘtergere
  5. Abbu dha Bar imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acum, dar am fost ocupat sa imprastii otrava prin viu grai, nu prin mediul paralizat al bloagelor...ce spui tu nu e neaevarat, n-ar fi existat ion fara gheorghe peste maria...la mai mare !

    RăspundețiȘtergere