joi, 10 iunie 2010

Tovarase, ne provoci sila de 20 de ani !

Tovarase, desi dosare proceselor "Lovilutiei" din 1989 si Mineriadei din 1990 au mucegait in arhivele Tribunalului Bucuresti iar oasele victimelor au putrezit demult, constiinta nationala a unora dintre romani nu doarme.
Iata ca ieri 11.06.2010, la Bookfest nu s-a lansat nuvela "Dupa 20 de ani" de A. Dumas (Tatal) ci a sursei raului din Romania : Ion Iliescu.
El a fost primul presedinte "democrat" inscaunat de catre Moscova timp de 2 mandate si jumatate, initiatorul devalizarii Romaniei si este nimeni altul decat "Nasul" clasei politice romanesti.

In semn de protest, la acest eveniment "cultural" , a aparut un grup de tineri, membri ai "Asociatiei Noii Golani" care au afisat pe coli A4 cateva dintre capetele de acuzare pentru care Iliescu nu a fost niciodata pedepsit.


Cautat pentru:

- furtul Revolutiei din decembrie 1989

- chemarea minerilor in iunie 1990
- instigare la violenţa impotriva studentilor anticomunisti
- ascunderea adevarului despre Mineriade

- manipularea opiniei publice

- Ultima data vazut la Institutul Revolutiei, a
scunzandu-si crimele

La acestea as mai aduga :
- asasinarea cuplului prezidential Ceausescu
- initierea si aplicarea planului de devalizare a Romaniei
- incalcarea juramantului prezidential si a Constitutiei Romaniei cu privire la "apararea democratiei, drepturilor si libertatilor fundamentale ale cetatenilor"

Unul dintre tineri, pe numele sau George Simion, student masterand (Istoria Comunismului in Romania), a fost scos imediat din scena de catre buldogii de lupta care ii asigurau paza politicianului suprem.


In videoclipul de mai jos se poate observa cum la scoaterea manifestantului din pavilionul Romexpo, agentul in civil incearca sa-i opreasca respiratia strangandu-l cu pumnii in zona sternului.
Deasemenea unul dintre agentii de paza (cel cu chelie), il loveste cu piciorul in acceasi zona.



Drept replica, beneficiind de scoala de manipulare ruseasca, babacul comunist a reusit sa incite publicul impotriva tanarului manifestant : "respectati oamenii de fata !".
Acesta ca si in iunie '90 a catalogata actul ca : "huliganism", "instigare la dezordine"
Politrucul era inconjurat de fostii lingai activisti ai regimului comunist, babalaci cu pensii babane pe care ii cunoastem foarte bine si care ne-au "turnat" parintii la Securitate.

Se putea observa cum directorul editurii, intervine pe tot parcursul evenimentului.
In timp ce manifestantul este saltat pe sus de agentii de paza acesta ii insoteste strigand "iesi afara din casa mea". O fi construit-o m@-t@ ma ?

O pensionara aparent respectabila, apartinand aceluiasi tip de sugaci al neamului romanesc, il ancheteaza pe tanar in legatura cu tunsoarea sa "esti iesit din puscarie ?"

Un domn cu aspect de intelectual, acelasi tip de sugaci, probabil absolvent al Academiei Stefan Gheorgiu il intreaba pe manifestant : "cine te-a trimis pah tine ?" (nu pe ) tine...observati scoala veche...stim noi care !

Manifestantul a fost invitat in "spate" de catre agentii de paza, probabil pentru o "sedinta de masaj", dar datorita prezentei presei nu au reusit sa-l convinga.

Pe toate canalele de stiri, se comenta evenimentul si bineinteles era dezaprobat, absolut toti stiristii incercand sa diminueze greutatea mesajului de protest.
Unii care lucreaza la "Ministerul Adevarului" spuneau ca acest protest nu este de actualitate si era indignat ca manifestantul nu a protestat in acelasi mod impotriva actualei puteri.
Stati linistiti dragi stiristi, se va ajunge si acolo, dar trebui sa se inceapa cu momentul 0 si anume startul distrugerii Romaniei. Se va ajunge si in 2010, chiar mai repede de cat va asteptati, dar pentru asta e nevoie sa se recunoasca in public marea manevra din decembrie 1989 si iunie 1990.

Cea mai mare problema a tatucului nostru este sfidarea si nesimtirea de care da dovada.
Faptul ca nu isi petrece batranetile iesind din viata publica si politica este extrem de indignant. Stie foarte bine ce a facut si cate vieti a luat, dar da dovada de un tupeu extraordinar...pana intr-o zi cand i se va canta "Vesnica pomenire ! ".

Nu este primul protest indreptat impotriva sa.
In 2009 tot George Simion ii aprindea o lumanare lui Ion Iliescu de ziua sa.





A mai fost primit cu oua in 2008 de catre Ing. Georgescu la comemorarea celor asasinati din ordinul sau.





si cu monede la cimitirul Eroii Revolutiei in 2008.



Sa-i reamintim lui Ilici niste fotografii de familie pe un fundal muzical pe care il putem canta la marsul de duminica 13 iunie pe traseul Intercontinental-Piata Romana-casa lui Ion Iliescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu